How To Fix a Broken or Separated Zipper

author Science Sir   1 год. назад
5,807,563 views

34,331 Like   5,416 Dislike

Fork Trick to Put Zipper Heads On

Fast way to put zipper pulls on zipper tape with a fork as your 3rd hand.

21 Invaluable Kitchen Hacks Few People Know Of

Did you know that boiling pasta and frying eggs might be easier than they already are? We’ve gathered some life hacks for preparing food, cleaning and organizing your cooking space. TIMESTAMPS Cooking Hacks 0:40 Remove seeds from vegetables 0:46 Remove excess fat from cooked food 1:18 Use film wrap 1:47 Peel citrus fruits 2:16 Make peeling boiled eggs easier 2:44 Squeeze more juice out of your citrus fruits 3:04 Grate soft cheese with less mess 3:28 Cut onions without tears 3:50 How to boil pasta 4:19 Roast a whole chicken 4:43 Parchment paper for cupcakes 5:06 Warm up baked items 5:27 Make perfect basted eggs 5:49 Storage Hacks Keep cooking herbs 6:22 Store shelled nuts 6:43 Cleaning Hacks Clean a cast iron frying pan 7:27 Rid your hands of unpleasant odors 7:55 Return metal kitchenware to its previous shine 8:16 Restore wooden spoons to life 8:39 Clean wooden chopping boards 9:11 Keep your recipes clean 9:36 SUMMARY - To quickly remove seeds from pumpkins or zucchinis, you can use an ice-cream scoop. Its sharp edge easily scrapes out seeds from veggies. - If a dish you’ve cooked turns out to be unexpectedly rich, you can easily remove excess fat using a couple of ice cubes and a paper towel. - Cold food wrap behaves better, sticking and tearing less, leading to less of that familiar feeling of exasperation. - Add soda or vinegar to the water you boil the eggs in. These substances get inside the shells and make it easier to peel them off. - To squeeze the last drops out of a lemon, first cool the fruit in the fridge. And then zap it in the microwave for 15-20 seconds. - The freezer will help you here, too. Put the onions in for 30 minutes before chopping them. - When your roast a chicken whole, lay it on its breast. The breast contains most of the meat; the closest it is to the source of heat, the quicker it will cook through. - When warming up pizza or other baked items in the microwave, put a cup of water in alongside it. - If you freeze herbs in an ice-cube tray, their vitamin content is preserved. Try freezing them in water or olive oil. #cookingshacks #cleaningtips #cookingtips Subscribe to Bright Side : https://goo.gl/rQTJZz ---------------------------------------------------------------------------------------- Our Social Media: Facebook: https://www.facebook.com/brightside/ Instagram: https://www.instagram.com/brightgram/ 5-Minute Crafts Youtube: https://www.goo.gl/8JVmuC  ---------------------------------------------------------------------------------------- For more videos and articles visit: http://www.brightside.me/

Learning to Sew Part 5: How to Sew a Zipper

Don't be intimidated by zippers! In Part 5 of Sailrite's Learning to Sew Series, we demonstrate a simple way to sew zippers. This method is perfect for adding zippers to pillows or cushions.

Dubai Crown Prince Hamdan bin Mohammed Lifestyle - 2018

Subscribe here : https://goo.gl/fgImEs Follow us on Twitter : https://twitter.com/zomomg Follow us on Facebook : https://www.facebook.com/zomomg = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =================== Dubai Crown Prince Hamdan bin Mohammed Lifestyle - 2018 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum is the Crown Prince of Dubai, United Arab Emirates. He is popularly known as Fazza, the name under which he publishes his poetry. Presenting the Dubai Crown Prince Hamdan bin Mohammed Lifestyle, Biography info Dubai Crown Prince Hamdan bin Mohammed 1 February 2008 – Present : His Highness Sheikh Hamdan bin Mohammed Al Maktoum, Crown Prince of Dubai Dubai Crown Prince Hamdan bin Mohammed Net Worth $400 Million Full Name : Hamdan bin Mohammed Al Maktoum Nick Name : Fazza Date of Birth : 14 November 1982 Birth Place : Dubai, United Arab Emirates Age : 35 years Nationality : United Arab Emirates Profession : Author, Politician ================================================================================ Watch the video Dubai Crown Prince Hamdan bin Mohammed Lifestyle, Biography, Education, Family, Car, House ================================================================================ *** ANTI-PIRACY WARNING *** This content is Copyright to "Zomomg" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Thanks For Watching ..!! SUBSCRIBE For More :) ================================================================================ "Photos all are taken from Google Image search and using advanced image search option.All images were fairly used during the making of this video for entertainment purposes. We do not mean to victimize anybody emotionally. Thanks to Google for providing this beautiful and related pictures." ================================================================================= Music Credits: Prismo - Hold On [NCS Official Video] Music provided by NoCopyrightSounds https://youtu.be/A7E-jPMolJ0 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =================== Thanks you for watching this video... Please comment below your suggestion and if you like this video please hit the like button. and subscribe your Chanel.( Zomomg)

Berbekal Minyak Kayu Putih, Begini Cara Mang Ade Perbaiki KTP Rusak Kliennya hingga Tampak Baru Lagi

TRIBUN-VIDEO.COM - Keahlian seorang pria di Jakarta Timur membuat takjub banyak orang. Pria yang akrab disapa Mang Ade itu memiliki keterampilan memperbaiki kartu identitas yang rusak. Dalam video yang telah viral dan dibagikan lebih dari 3 ribu kali di Facebook, Mang Ade menunjukkan langkah-langkah memperbaiki KTP yang sudah lapuk. Alat-alat yang ia gunakan sangat sederhana, di antaranya minyak kayu putih, alat perekat transparan, alat perekat dua sisi (double tape), pemantik api, dan berbagai alat tulis lainnya. Untuk melakukan pekerjaannya, Mang Ade tidak butuh waktu lama. Dalam sekejap, KTP yang rusak bisa menjadi tampak seperti baru lagi di tangannya. Mang Ade menjajakkan jasanya dengan berkeliling dan dipatoki harga Rp 5 ribu per kartu. "KTP rusak bisa di-service sama Mang Ade," tulis pengguna akun N Dwi, yang mengunggah video aksi Mang Ade ke Facebook, Jumat (2/3/2018). Disebutkan dalam kolom komentar bahwa momen dalam video itu berlokasi di Bazar Koopsau Halim Perdanakusuma, Jakarta Timur, tepatnya di belakang asrama haji. Meski keahlian Mang Ade sangat mengagumkan, warganet tetap menanyakan legalitas dari KTP yang telah 'disulap' itu. Terlepas dari hal tersebut, tak sedikit warganet yang mengapresiasi Mang Ade. Susianto Galezz: Ilegal gak tuh? Terus prangkonya dapat dari mana? Selama ini kan bikin KTP susah karena gak ada prangkonya. N Dwi: Gak ada yang dikurangin gak ada yang dilebihin. Lihat sampai habis videonya ya. Muhammad Fahmy: Prangko? Blangko kali Bang wkwkwk. Prangko, dikata mau ngirim surat lewat pos wkwkwk Susianto Galezz. Welly Chandra Hwang: Oh kalau dilihat video cuma ada blangko kosong. And tahu-tahu ditempel sticker dari yang lama gitu aja. Akhmad Affandi: Ini chip NFC-nya diganti baru atau gimana nih? Itu bahan dasarnya ada NFC-nya gak ya? Awas hati-hati e-KTP ada data digitalnya lo, bukan kartu biasa (bisa dicek pakai NFC HP), itu data digitalnya dipindahin ke kartu baru gak? Deni Yusuf: Gak ganti kartu baru Om. Coba lihat lagi video yang pertama. Bi Nining: Mang Ade muantaap banget. Kerjaan yang sangat bermanfaat bagi sesama. Semangat terus, hidup Mang Ade! Eng ing eng! MaSt Danie GobLogck Dani: Bagus tuh. Ngerjainnya sangat cepat. Simak video di atas.(Tribun-Video.com/Eleonora Padmasta Ekaristi Wijana)

This is a demonstration to show How To Fix a Broken or Separated Zipper using a simple plier.

Comments for video: